Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31767
Назва: | Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССР |
Автори: | Гілецький, Іван Паска, Марія Hiletskyi, Ivan Paska, Mariia |
Ключові слова: | харчова безпека ресторанне господарство впровадження вимоги |
Дата публікації: | 21-січ-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Гілецький І. Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССР / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 22-24. |
Короткий огляд (реферат): | Метою цієї роботи є дослідження особливостей розроблення та впровадження систем харчової безпеки, що базуються на принципах НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point) на підприємствах ресторанного господарства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31767 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гілецький_Паска_СТ.pdf | 560.47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.