Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31764
Назва: | Вплив етнічної кухні на особливості гастротуризму |
Автори: | Боратинський, Олег Паска, Марія Boratynskyi, Oleh Paska, Mariia |
Ключові слова: | етнічна кухня гастотуристичні локації мацик |
Дата публікації: | 21-січ-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Боратинський О. Вплив етнічної кухні на особливості гастротуризму / Олег Боратинський Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. міжнар. наук.- практ. конф. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С.13-15. |
Короткий огляд (реферат): | Метою цієї роботи є аналіз концептуальних основ інноваційних чинників розвитку гастрономічного туризму на прикладі етнічної кухні. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31764 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Боратинський_Паска_Сучасні тенденції.pdf | 554.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.