Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31764
Назва: Вплив етнічної кухні на особливості гастротуризму
Автори: Боратинський, Олег
Паска, Марія
Boratynskyi, Oleh
Paska, Mariia
Ключові слова: етнічна кухня
гастотуристичні локації
мацик
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Боратинський О. Вплив етнічної кухні на особливості гастротуризму / Олег Боратинський Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. міжнар. наук.- практ. конф. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С.13-15.
Короткий огляд (реферат): Метою цієї роботи є аналіз концептуальних основ інноваційних чинників розвитку гастрономічного туризму на прикладі етнічної кухні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31764
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Боратинський_Паска_Сучасні тенденції.pdf554.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.