Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31759
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКриштанович, С. В.-
dc.contributor.authorKryshtanovych, S. V.-
dc.contributor.authorКафедра педагогіки та психології-
dc.date.accessioned2022-01-21T11:02:43Z-
dc.date.available2022-01-21T11:02:43Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationКриштанович С. В. Структура та особливості освітнього процесу у закладі вищої освіти : лекція № 5 з навчальної дисципліни „Методика викладання у вищій школі” для студентів спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень освіти - магістр / Криштанович С. В. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 11 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31759-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectметодика викладання у вищій школіuk_UA
dc.subjectструктура та особливості освітнього процесуuk_UA
dc.subjectзаклади вищої освітиuk_UA
dc.subjectлекціяuk_UA
dc.subjectспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectкафедра педагогіки та психологіїuk_UA
dc.titleСтруктура та особливості освітнього процесу у закладі вищої освіти : лекція № 5 з навчальної дисципліни „Методика викладання у вищій школі” для студентів спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень освіти - магістрuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лекція 5. Структура та особливості ОП_ГРС.pdf563.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.