Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31759
Назва: | Структура та особливості освітнього процесу у закладі вищої освіти : лекція № 5 з навчальної дисципліни „Методика викладання у вищій школі” для студентів спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень освіти - магістр |
Автори: | Криштанович, С. В. Kryshtanovych, S. V. Кафедра педагогіки та психології |
Ключові слова: | методика викладання у вищій школі структура та особливості освітнього процесу заклади вищої освіти лекція спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” магістр кафедра педагогіки та психології |
Дата публікації: | 21-січ-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Криштанович С. В. Структура та особливості освітнього процесу у закладі вищої освіти : лекція № 5 з навчальної дисципліни „Методика викладання у вищій школі” для студентів спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень освіти - магістр / Криштанович С. В. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 11 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31759 |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лекція 5. Структура та особливості ОП_ГРС.pdf | 563.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.