Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31759
Назва: Структура та особливості освітнього процесу у закладі вищої освіти : лекція № 5 з навчальної дисципліни „Методика викладання у вищій школі” для студентів спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень освіти - магістр
Автори: Криштанович, С. В.
Kryshtanovych, S. V.
Кафедра педагогіки та психології
Ключові слова: методика викладання у вищій школі
структура та особливості освітнього процесу
заклади вищої освіти
лекція
спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
магістр
кафедра педагогіки та психології
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Криштанович С. В. Структура та особливості освітнього процесу у закладі вищої освіти : лекція № 5 з навчальної дисципліни „Методика викладання у вищій школі” для студентів спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень освіти - магістр / Криштанович С. В. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 11 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31759
Розташовується у зібраннях:Конспекти лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лекція 5. Структура та особливості ОП_ГРС.pdf563.26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.