Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31735
Назва: Харчування висококваліфікованих спортсменів під час участі в змаганнях як чинник збереження спортивної форми
Автори: Грузевич, Ірина
Вдовенко, Наталія
Hruzevych, Iryna
Vdovenko, Nataliia
Ключові слова: раціон
харчування
спортсмени
легкоатлети
Дата публікації: 19-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Грузевич І. Харчування висококваліфікованих спортсменів під час участі в змаганнях як чинник збереження спортивної форми / Ірина Грузевич, Наталія Вдовенко // Молода спортивна наука України : зб. тез. доп. - Львів, 2021. - Т. 3. - С. 51-52.
Короткий огляд (реферат): Мета – дослідити особливості харчування висококваліфікованих легкоатлетів під час участі у змаганнях як чинника збереження працездатності та спортивної форми.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31735
Розташовується у зібраннях:"Молода спортивна наука України"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Грудзевич_Вдовенко_МСНУ_2021_т 3.pdf724.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.