Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31735
Назва: | Харчування висококваліфікованих спортсменів під час участі в змаганнях як чинник збереження спортивної форми |
Автори: | Грузевич, Ірина Вдовенко, Наталія Hruzevych, Iryna Vdovenko, Nataliia |
Ключові слова: | раціон харчування спортсмени легкоатлети |
Дата публікації: | 19-січ-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Грузевич І. Харчування висококваліфікованих спортсменів під час участі в змаганнях як чинник збереження спортивної форми / Ірина Грузевич, Наталія Вдовенко // Молода спортивна наука України : зб. тез. доп. - Львів, 2021. - Т. 3. - С. 51-52. |
Короткий огляд (реферат): | Мета – дослідити особливості харчування висококваліфікованих легкоатлетів під час участі у змаганнях як чинника збереження працездатності та спортивної форми. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31735 |
Розташовується у зібраннях: | "Молода спортивна наука України" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Грудзевич_Вдовенко_МСНУ_2021_т 3.pdf | 724.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.