Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31615
Назва: Нутрощі. Органи травлення і дихання : лекція № 5, модуль №3, тема 1 з навчальної дисципліни "Анатомія людини", галузь знань – 01 Освіта/Педагогіка, спеціальність – 017 Фізична культура і спорт, освітній ступінь – бакалавр, факультет фізичної культури і спорту
Автори: Куцериб, Т. М.
Kutseryb, T. M.
Кафедра анатомії та фізіології
Ключові слова: анатомія людини
нутрощі
органи травлення і дихання
лекція
бакалавр
спеціальність 017 „Фізична культура і спорт”
галузь знань 01 Освіта/Педагогіка
факультет фізичної культури і спорту
кафедра анатомії і фізіології
Дата публікації: 6-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Нутрощі. Органи травлення і дихання : лекція № 5, модуль №3, тема 1 з навчальної дисципліни "Анатомія людини", галузь знань – 01 Освіта/Педагогіка, спеціальність – 017 Фізична культура і спорт, освітній ступінь – бакалавр, факультет фізичної культури і спорту / уклад. Куцериб Т. М. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 15 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31615
Розташовується у зібраннях:Конспекти лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Anatom i SM 5 Nytroschi_ФКіС.pdf503.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.