Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31426
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Усіна, А. І. | - |
dc.contributor.author | Баландіна, І. С. | - |
dc.contributor.author | Сегеда, І. В. | - |
dc.contributor.author | Usina, A. I. | - |
dc.contributor.author | Balandina, I. S. | - |
dc.contributor.author | Seheda, I. V. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-17T12:45:37Z | - |
dc.date.available | 2021-12-17T12:45:37Z | - |
dc.date.issued | 2021-12-17 | - |
dc.identifier.citation | Усіна А. І. Товарознавство : конспект лекцій з дисципліни (для студентів 2 - 4 курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101- «Готельно - ресторанна справа») / А. І. Усіна, І. С. Баландіна, І. В. Сегеда. - Харків, 2012. - 197 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31426 | - |
dc.description.abstract | Мета даної дисципліни: дати майбутнім фахівцям необхідних знань з теоретичних питань та придбати навички з вивчення асортименту та якості продовольчих та непродовольчих товарів, чинників, які впливають на формування та розширення асортименту, збереження їх якості під час зберігання, товаропросування від виробників до споживачів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | товарознавство | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Товарознавство : конспект лекцій з дисципліни (для студентів 2 - 4 курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101- «Готельно - ресторанна справа») | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Книги |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Усіна_Товарознавство_лекції_2012.pdf | 1.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.