Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31426
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУсіна, А. І.-
dc.contributor.authorБаландіна, І. С.-
dc.contributor.authorСегеда, І. В.-
dc.contributor.authorUsina, A. I.-
dc.contributor.authorBalandina, I. S.-
dc.contributor.authorSeheda, I. V.-
dc.date.accessioned2021-12-17T12:45:37Z-
dc.date.available2021-12-17T12:45:37Z-
dc.date.issued2021-12-17-
dc.identifier.citationУсіна А. І. Товарознавство : конспект лекцій з дисципліни (для студентів 2 - 4 курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101- «Готельно - ресторанна справа») / А. І. Усіна, І. С. Баландіна, І. В. Сегеда. - Харків, 2012. - 197 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31426-
dc.description.abstractМета даної дисципліни: дати майбутнім фахівцям необхідних знань з теоретичних питань та придбати навички з вивчення асортименту та якості продовольчих та непродовольчих товарів, чинників, які впливають на формування та розширення асортименту, збереження їх якості під час зберігання, товаропросування від виробників до споживачів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтоварознавствоuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UA
dc.titleТоварознавство : конспект лекцій з дисципліни (для студентів 2 - 4 курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101- «Готельно - ресторанна справа»)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Книги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Усіна_Товарознавство_лекції_2012.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.