Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31426
Назва: Товарознавство : конспект лекцій з дисципліни (для студентів 2 - 4 курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101- «Готельно - ресторанна справа»)
Автори: Усіна, А. І.
Баландіна, І. С.
Сегеда, І. В.
Usina, A. I.
Balandina, I. S.
Seheda, I. V.
Ключові слова: товарознавство
готельно-ресторанна справа
Дата публікації: 17-гру-2021
Бібліографічний опис: Усіна А. І. Товарознавство : конспект лекцій з дисципліни (для студентів 2 - 4 курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101- «Готельно - ресторанна справа») / А. І. Усіна, І. С. Баландіна, І. В. Сегеда. - Харків, 2012. - 197 с.
Короткий огляд (реферат): Мета даної дисципліни: дати майбутнім фахівцям необхідних знань з теоретичних питань та придбати навички з вивчення асортименту та якості продовольчих та непродовольчих товарів, чинників, які впливають на формування та розширення асортименту, збереження їх якості під час зберігання, товаропросування від виробників до споживачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31426
Розташовується у зібраннях:Книги

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Усіна_Товарознавство_лекції_2012.pdf1.61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.