Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31425
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Газука, Т. А. | - |
dc.contributor.author | Хоруженко, Т. А. | - |
dc.contributor.author | Борисенко, Н. А. | - |
dc.contributor.author | Hazuka, T. A. | - |
dc.contributor.author | Khoruzhenko, T. A. | - |
dc.contributor.author | Borysenko, N. A. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-17T12:36:35Z | - |
dc.date.available | 2021-12-17T12:36:35Z | - |
dc.date.issued | 2021-12-17 | - |
dc.identifier.citation | Галузка Т. А. Товарознавство харчових продуктів : навч.- метод. рек. для студ. технолог. ф-тів / Т. А. Газука, Т. А. Хоруженко, Н. А. Борисенко. - Чернігів : ЧДПУ, 2011. - 88 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31425 | - |
dc.description.abstract | Навчально-методичні рекомендації розроблено на допомогу студентам технологічних факультетів при вивченні курсу „Товарознавство харчових продуктів”. До посібника входять теоретичні засади основ товарознавства харчових продуктів та рекомендовані практичні роботи до даного курсу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЧДПУ | uk_UA |
dc.subject | товарознавство харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | навчально-метод. рекомендації | uk_UA |
dc.title | Товарознавство харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації, вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Товарознавство харчових продуктів. Навчально-методичні рекомендації_2011.pdf | 2.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.