Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31425
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГазука, Т. А.-
dc.contributor.authorХоруженко, Т. А.-
dc.contributor.authorБорисенко, Н. А.-
dc.contributor.authorHazuka, T. A.-
dc.contributor.authorKhoruzhenko, T. A.-
dc.contributor.authorBorysenko, N. A.-
dc.date.accessioned2021-12-17T12:36:35Z-
dc.date.available2021-12-17T12:36:35Z-
dc.date.issued2021-12-17-
dc.identifier.citationГалузка Т. А. Товарознавство харчових продуктів : навч.- метод. рек. для студ. технолог. ф-тів / Т. А. Газука, Т. А. Хоруженко, Н. А. Борисенко. - Чернігів : ЧДПУ, 2011. - 88 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31425-
dc.description.abstractНавчально-методичні рекомендації розроблено на допомогу студентам технологічних факультетів при вивченні курсу „Товарознавство харчових продуктів”. До посібника входять теоретичні засади основ товарознавства харчових продуктів та рекомендовані практичні роботи до даного курсу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧДПУuk_UA
dc.subjectтоварознавство харчових продуктівuk_UA
dc.subjectнавчально-метод. рекомендаціїuk_UA
dc.titleТоварознавство харчових продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.