Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31425
Назва: Товарознавство харчових продуктів
Автори: Газука, Т. А.
Хоруженко, Т. А.
Борисенко, Н. А.
Hazuka, T. A.
Khoruzhenko, T. A.
Borysenko, N. A.
Ключові слова: товарознавство харчових продуктів
навчально-метод. рекомендації
Дата публікації: 17-гру-2021
Видавництво: ЧДПУ
Бібліографічний опис: Галузка Т. А. Товарознавство харчових продуктів : навч.- метод. рек. для студ. технолог. ф-тів / Т. А. Газука, Т. А. Хоруженко, Н. А. Борисенко. - Чернігів : ЧДПУ, 2011. - 88 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні рекомендації розроблено на допомогу студентам технологічних факультетів при вивченні курсу „Товарознавство харчових продуктів”. До посібника входять теоретичні засади основ товарознавства харчових продуктів та рекомендовані практичні роботи до даного курсу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31425
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації, вказівки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.