Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31424
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Т. Ф. | - |
dc.contributor.author | Kravchenko, T. F. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-17T12:28:25Z | - |
dc.date.available | 2021-12-17T12:28:25Z | - |
dc.date.issued | 2021-12-17 | - |
dc.identifier.citation | Товарознавство продуктів харчування : опорний конспект лекцій для здобувачів освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр, галузь знань 24 Сфера обслуговування, спеціальності 241 Готельноресторанна справа, денної форми / уклад. Т. Ф. Кравченко - Любешів : Любешівський техн. коледж Луцького НТУ, 2020. - 143 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31424 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | товарознавство харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | галузь знань 24 Сфера обслуговування | uk_UA |
dc.subject | спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Товарознавство продуктів харчування | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Книги |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Товарознавство продуктів харчування_лекції_2020.pdf | 2.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.