Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31424
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравченко, Т. Ф.-
dc.contributor.authorKravchenko, T. F.-
dc.date.accessioned2021-12-17T12:28:25Z-
dc.date.available2021-12-17T12:28:25Z-
dc.date.issued2021-12-17-
dc.identifier.citationТоварознавство продуктів харчування : опорний конспект лекцій для здобувачів освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр, галузь знань 24 Сфера обслуговування, спеціальності 241 Готельноресторанна справа, денної форми / уклад. Т. Ф. Кравченко - Любешів : Любешівський техн. коледж Луцького НТУ, 2020. - 143 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31424-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтоварознавство харчових продуктівuk_UA
dc.subjectгалузь знань 24 Сфера обслуговуванняuk_UA
dc.subjectспеціальність: 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.titleТоварознавство продуктів харчуванняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Книги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Товарознавство продуктів харчування_лекції_2020.pdf2.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.