Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31424
Назва: | Товарознавство продуктів харчування |
Автори: | Кравченко, Т. Ф. Kravchenko, T. F. |
Ключові слова: | товарознавство харчових продуктів галузь знань 24 Сфера обслуговування спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Дата публікації: | 17-гру-2021 |
Бібліографічний опис: | Товарознавство продуктів харчування : опорний конспект лекцій для здобувачів освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр, галузь знань 24 Сфера обслуговування, спеціальності 241 Готельноресторанна справа, денної форми / уклад. Т. Ф. Кравченко - Любешів : Любешівський техн. коледж Луцького НТУ, 2020. - 143 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31424 |
Розташовується у зібраннях: | Книги |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Товарознавство продуктів харчування_лекції_2020.pdf | 2.15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.