Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31424
Назва: Товарознавство продуктів харчування
Автори: Кравченко, Т. Ф.
Kravchenko, T. F.
Ключові слова: товарознавство харчових продуктів
галузь знань 24 Сфера обслуговування
спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Дата публікації: 17-гру-2021
Бібліографічний опис: Товарознавство продуктів харчування : опорний конспект лекцій для здобувачів освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр, галузь знань 24 Сфера обслуговування, спеціальності 241 Готельноресторанна справа, денної форми / уклад. Т. Ф. Кравченко - Любешів : Любешівський техн. коледж Луцького НТУ, 2020. - 143 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31424
Розташовується у зібраннях:Книги

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Товарознавство продуктів харчування_лекції_2020.pdf2.15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.