Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31423
Назва: Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення : навч. посіб.
Автори: Сирохман, І. В.
Завгородня, В. М.
Syrokhman, I. V.
Zavhorodnia, V. M.
Ключові слова: товарознавство харчових продуктів
навчальний посібник
Дата публікації: 17-гру-2021
Видавництво: Центр учбової літератури
Бібліографічний опис: Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення : навч. посіб. / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - Київ : Центр учбової літератури, 2009. - 544 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31423
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сирохман_Товарознавство харчових продуктів_2009.pdf4.48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.