Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31423
Назва: | Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення : навч. посіб. |
Автори: | Сирохман, І. В. Завгородня, В. М. Syrokhman, I. V. Zavhorodnia, V. M. |
Ключові слова: | товарознавство харчових продуктів навчальний посібник |
Дата публікації: | 17-гру-2021 |
Видавництво: | Центр учбової літератури |
Бібліографічний опис: | Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення : навч. посіб. / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - Київ : Центр учбової літератури, 2009. - 544 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31423 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сирохман_Товарознавство харчових продуктів_2009.pdf | 4.48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.