Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31422
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Селютін, Сергій Вікторович | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-17T12:07:34Z | - |
dc.date.available | 2021-12-17T12:07:34Z | - |
dc.date.issued | 2021-12-17 | - |
dc.identifier.citation | Селютін С. В. Стратегічне управління підприємствами ресторанного господарства : дис. ...канд. економ. наук : 08.00.04 / Селютін Сергій Вікторович. - Харків, 2019. - 325 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31422 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | стратегічне управління | uk_UA |
dc.subject | фрактальні детермінанти | uk_UA |
dc.subject | ефективність стратегічного управління | uk_UA |
dc.subject | підприємство ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | функції стратегічного управління | uk_UA |
dc.subject | ресторанні кластери | uk_UA |
dc.title | Стратегічне управління підприємствами ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Дисертації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Селютін_дис_2019.pdf | 5.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.