Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31422
Назва: Стратегічне управління підприємствами ресторанного господарства
Автори: Селютін, Сергій Вікторович
Ключові слова: стратегічне управління
фрактальні детермінанти
ефективність стратегічного управління
підприємство ресторанного господарства
функції стратегічного управління
ресторанні кластери
Дата публікації: 17-гру-2021
Видавництво: Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі
Бібліографічний опис: Селютін С. В. Стратегічне управління підприємствами ресторанного господарства : дис. ...канд. економ. наук : 08.00.04 / Селютін Сергій Вікторович. - Харків, 2019. - 325 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31422
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Селютін_дис_2019.pdf5.98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.