Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31422
Назва: | Стратегічне управління підприємствами ресторанного господарства |
Автори: | Селютін, Сергій Вікторович |
Ключові слова: | стратегічне управління фрактальні детермінанти ефективність стратегічного управління підприємство ресторанного господарства функції стратегічного управління ресторанні кластери |
Дата публікації: | 17-гру-2021 |
Видавництво: | Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Селютін С. В. Стратегічне управління підприємствами ресторанного господарства : дис. ...канд. економ. наук : 08.00.04 / Селютін Сергій Вікторович. - Харків, 2019. - 325 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31422 |
Розташовується у зібраннях: | Дисертації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Селютін_дис_2019.pdf | 5.98 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.