Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31417
Title: Товарознавство харчових продуктів. Конспект лекцій : навч. посіб. для студ. спец. 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Котенко, Г. С.
Котенко, Р. М.
Kotenko, H. S.
Kotenko, R. M.
Keywords: товарознавство харчових продуктів
готельно-ресторанна справа
Issue Date: 17-Dec-2021
Citation: Котенко Г. С. Товарознавство харчових продуктів. Конспект лекцій : навч. посіб. для студ. спец. 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Г. С. Котенко, Р. М. Котенко. - Івано-Франківськ, 2012. - 114 с.
Abstract: Мета і завдання навчальної дисципліни «Товарознавство харчових продуктів» в системі підготовки фахівців з напряму 1401 «Готельно-ресторанна справа» - ознайомити студентів з споживчою цінністю харчових продуктів, які використовуються для виробництва продукції в підприємствах ресторанного господарства. Цей курс є одним із основних для введення в спеціальність – готельно-ресторанна справа.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31417
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Котенко_Товарознавство_лекції_2012.pdf919.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.