Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31417
Title: | Товарознавство харчових продуктів. Конспект лекцій : навч. посіб. для студ. спец. 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» |
Authors: | Котенко, Г. С. Котенко, Р. М. Kotenko, H. S. Kotenko, R. M. |
Keywords: | товарознавство харчових продуктів готельно-ресторанна справа |
Issue Date: | 17-Dec-2021 |
Citation: | Котенко Г. С. Товарознавство харчових продуктів. Конспект лекцій : навч. посіб. для студ. спец. 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Г. С. Котенко, Р. М. Котенко. - Івано-Франківськ, 2012. - 114 с. |
Abstract: | Мета і завдання навчальної дисципліни «Товарознавство харчових продуктів» в системі підготовки фахівців з напряму 1401 «Готельно-ресторанна справа» - ознайомити студентів з споживчою цінністю харчових продуктів, які використовуються для виробництва продукції в підприємствах ресторанного господарства. Цей курс є одним із основних для введення в спеціальність – готельно-ресторанна справа. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31417 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Котенко_Товарознавство_лекції_2012.pdf | 919.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.