Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31417
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Котенко, Г. С. | - |
dc.contributor.author | Котенко, Р. М. | - |
dc.contributor.author | Kotenko, H. S. | - |
dc.contributor.author | Kotenko, R. M. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-17T10:50:21Z | - |
dc.date.available | 2021-12-17T10:50:21Z | - |
dc.date.issued | 2021-12-17 | - |
dc.identifier.citation | Котенко Г. С. Товарознавство харчових продуктів. Конспект лекцій : навч. посіб. для студ. спец. 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Г. С. Котенко, Р. М. Котенко. - Івано-Франківськ, 2012. - 114 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31417 | - |
dc.description.abstract | Мета і завдання навчальної дисципліни «Товарознавство харчових продуктів» в системі підготовки фахівців з напряму 1401 «Готельно-ресторанна справа» - ознайомити студентів з споживчою цінністю харчових продуктів, які використовуються для виробництва продукції в підприємствах ресторанного господарства. Цей курс є одним із основних для введення в спеціальність – готельно-ресторанна справа. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | товарознавство харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Товарознавство харчових продуктів. Конспект лекцій : навч. посіб. для студ. спец. 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Котенко_Товарознавство_лекції_2012.pdf | 919.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.