Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31417
Назва: Товарознавство харчових продуктів. Конспект лекцій : навч. посіб. для студ. спец. 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Котенко, Г. С.
Котенко, Р. М.
Kotenko, H. S.
Kotenko, R. M.
Ключові слова: товарознавство харчових продуктів
готельно-ресторанна справа
Дата публікації: 17-гру-2021
Бібліографічний опис: Котенко Г. С. Товарознавство харчових продуктів. Конспект лекцій : навч. посіб. для студ. спец. 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Г. С. Котенко, Р. М. Котенко. - Івано-Франківськ, 2012. - 114 с.
Короткий огляд (реферат): Мета і завдання навчальної дисципліни «Товарознавство харчових продуктів» в системі підготовки фахівців з напряму 1401 «Готельно-ресторанна справа» - ознайомити студентів з споживчою цінністю харчових продуктів, які використовуються для виробництва продукції в підприємствах ресторанного господарства. Цей курс є одним із основних для введення в спеціальність – готельно-ресторанна справа.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31417
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Котенко_Товарознавство_лекції_2012.pdf919.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.