Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31414
Назва: | Організація внутрішнього контролю підприємств ресторанного господарства |
Автори: | Кашперська, А. І. Kashperska, A. I. |
Ключові слова: | внутрішній контроль ресторанне господарство організація діяльності інформаційне забезпечення управління |
Дата публікації: | 17-гру-2021 |
Видавництво: | Харківський держ. ун-т харч. та торгвілі |
Бібліографічний опис: | Кашперська А. І. Організація внутрішнього контролю підприємств ресторанного господарства : автореф. дис. ...канд. економ наук : [спец.] 08.00.09 "Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності" / Кашперська Анастасія Іванівна ; Харківський держ. ун-т харч. та торгвілі. - Харків, 2019. - 28 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31414 |
Розташовується у зібраннях: | Автореферати дисертацій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кашперська_автореф_2019.pdf | 1.04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.