Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31414
Назва: Організація внутрішнього контролю підприємств ресторанного господарства
Автори: Кашперська, А. І.
Kashperska, A. I.
Ключові слова: внутрішній контроль
ресторанне господарство
організація діяльності
інформаційне забезпечення управління
Дата публікації: 17-гру-2021
Видавництво: Харківський держ. ун-т харч. та торгвілі
Бібліографічний опис: Кашперська А. І. Організація внутрішнього контролю підприємств ресторанного господарства : автореф. дис. ...канд. економ наук : [спец.] 08.00.09 "Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності" / Кашперська Анастасія Іванівна ; Харківський держ. ун-т харч. та торгвілі. - Харків, 2019. - 28 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31414
Розташовується у зібраннях:Автореферати дисертацій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кашперська_автореф_2019.pdf1.04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.