Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31412
Назва: Наукове обгрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок
Автори: Гріненко, Ірина Григорівна
Ключові слова: пряно-ароматична сировина
лікарські рослини
м'ята
момордика
гіностемма
збагачена сіль
збагачений цукор
інулін
дієтична добавка
комбуча
топінамбур
лопух
Дата публікації: 16-гру-2021
Видавництво: Харківський держ. ун-т харч. та торгвілі
Бібліографічний опис: Гріненко І. Г. Наукове обгрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок : автореф. дис. ...д-ра техн. наук : [спец.] 05.18.16 "Технологія харчової продукції" / Гріненко Ірина Григорівна; Харківський держ. ун-т харч. та торгвілі. - Харків, 2021. - 43 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31412
Розташовується у зібраннях:Автореферати дисертацій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гріненко_автореф_2021.pdf1.42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.