Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31412
Назва: | Наукове обгрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок |
Автори: | Гріненко, Ірина Григорівна |
Ключові слова: | пряно-ароматична сировина лікарські рослини м'ята момордика гіностемма збагачена сіль збагачений цукор інулін дієтична добавка комбуча топінамбур лопух |
Дата публікації: | 16-гру-2021 |
Видавництво: | Харківський держ. ун-т харч. та торгвілі |
Бібліографічний опис: | Гріненко І. Г. Наукове обгрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок : автореф. дис. ...д-ра техн. наук : [спец.] 05.18.16 "Технологія харчової продукції" / Гріненко Ірина Григорівна; Харківський держ. ун-т харч. та торгвілі. - Харків, 2021. - 43 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31412 |
Розташовується у зібраннях: | Автореферати дисертацій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гріненко_автореф_2021.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.