Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31410
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бондарчук, М. Є. | - |
dc.contributor.author | Bondarchuk, M. Ie. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-16T13:39:26Z | - |
dc.date.available | 2021-12-16T13:39:26Z | - |
dc.date.issued | 2021-12-16 | - |
dc.identifier.citation | Товарознавство (Харчові продукти) : метод. рек. для вивчення дисципліни. - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2018. - 52 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31410 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки призначені для студентів всіх форм навчання і включають інформацію щодо змісту модулів та тем дисципліни, планів занять, завдань для самостійного вивчення та розподілу балів за видами робіт, що виконуються студентами протягом вивчення дисципліни. Методичні рекомендації містять перелік питань для підготовки до підсумкового контролю та перелік основної, допоміжної літератури й інформаційних ресурсів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ДонНУЕТ | uk_UA |
dc.subject | товарознавство | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
dc.title | Товарознавство (Харчові продукти) : метод. рек. для вивчення дисципліни | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації, вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Боднарчук_Товарознавство харчові продукти_метод реком 2018.pdf | 738.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.