Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31410
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБондарчук, М. Є.-
dc.contributor.authorBondarchuk, M. Ie.-
dc.date.accessioned2021-12-16T13:39:26Z-
dc.date.available2021-12-16T13:39:26Z-
dc.date.issued2021-12-16-
dc.identifier.citationТоварознавство (Харчові продукти) : метод. рек. для вивчення дисципліни. - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2018. - 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31410-
dc.description.abstractМетодичні вказівки призначені для студентів всіх форм навчання і включають інформацію щодо змісту модулів та тем дисципліни, планів занять, завдань для самостійного вивчення та розподілу балів за видами робіт, що виконуються студентами протягом вивчення дисципліни. Методичні рекомендації містять перелік питань для підготовки до підсумкового контролю та перелік основної, допоміжної літератури й інформаційних ресурсів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДонНУЕТuk_UA
dc.subjectтоварознавствоuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk_UA
dc.titleТоварознавство (Харчові продукти) : метод. рек. для вивчення дисципліниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.