Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31410
Назва: Товарознавство (Харчові продукти) : метод. рек. для вивчення дисципліни
Автори: Бондарчук, М. Є.
Bondarchuk, M. Ie.
Ключові слова: товарознавство
харчові продукти
методичні рекомендації
Дата публікації: 16-гру-2021
Видавництво: ДонНУЕТ
Бібліографічний опис: Товарознавство (Харчові продукти) : метод. рек. для вивчення дисципліни. - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2018. - 52 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначені для студентів всіх форм навчання і включають інформацію щодо змісту модулів та тем дисципліни, планів занять, завдань для самостійного вивчення та розподілу балів за видами робіт, що виконуються студентами протягом вивчення дисципліни. Методичні рекомендації містять перелік питань для підготовки до підсумкового контролю та перелік основної, допоміжної літератури й інформаційних ресурсів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31410
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації, вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Боднарчук_Товарознавство харчові продукти_метод реком 2018.pdf738.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.