Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31277
Назва: | Історія української культури : метод. вказівки з навч. дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Сова, А. О. Поліщук, Р. М. Sova, A. O. Polishchuk, R. M. |
Ключові слова: | історія української культури методичні вказівки галузь знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» бакалавр 1 курс денна форма навчання |
Дата публікації: | 23-лис-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Історія української культури : метод. вказівки з навч. дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Сова А. О., Поліщук Р. М. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 56 с. |
Короткий огляд (реферат): | У посібнику подано навчально-методичні матеріали з курсу «Історія української культури», поради щодо конспектування лекцій, виконання самостійної роботи, підготовки семінарських занять та індивідуальних завдань, їх технічного оформлення та захисту. Матеріали розроблено з урахуванням специфіки викладання гуманітарних дисциплін у закладі вищої освіти фізкультурно-спортивного профілю. Сформовано термінологічний словник, який відповідає загальній концепції курсу з акцентом на спеціалізації студентів. Для студентів І курсу денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31277 |
ISBN: | 978-617-7336-70-8 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації, вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1_Методичка_ІУК_ГРС.pdf | 1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.