Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31277
Назва: Історія української культури : метод. вказівки з навч. дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Сова, А. О.
Поліщук, Р. М.
Sova, A. O.
Polishchuk, R. M.
Ключові слова: історія української культури
методичні вказівки
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
бакалавр
1 курс
денна форма навчання
Дата публікації: 23-лис-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Історія української культури : метод. вказівки з навч. дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Сова А. О., Поліщук Р. М. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 56 с.
Короткий огляд (реферат): У посібнику подано навчально-методичні матеріали з курсу «Історія української культури», поради щодо конспектування лекцій, виконання самостійної роботи, підготовки семінарських занять та індивідуальних завдань, їх технічного оформлення та захисту. Матеріали розроблено з урахуванням специфіки викладання гуманітарних дисциплін у закладі вищої освіти фізкультурно-спортивного профілю. Сформовано термінологічний словник, який відповідає загальній концепції курсу з акцентом на спеціалізації студентів. Для студентів І курсу денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31277
ISBN: 978-617-7336-70-8
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації, вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1_Методичка_ІУК_ГРС.pdf1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.