Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31262
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Beralieva, Elmira | - |
dc.contributor.author | Tulkibaeva, Elmira | - |
dc.contributor.author | Бералієва, Ельміра | - |
dc.contributor.author | Тулкібаєва, Ельміра | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-20T18:16:21Z | - |
dc.date.available | 2021-11-20T18:16:21Z | - |
dc.date.issued | 2021-11-19 | - |
dc.identifier.citation | Beralieva E. Prospects for using grain flour in bread technology / Elmira Beralieva, Elmira Tulkibaeva // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів, 2021. - С. 223-226. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31262 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | зернове борошно | uk_UA |
dc.subject | технологія хліба | uk_UA |
dc.title | Prospects for using grain flour in bread technology | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zb_ECON_2021_6_69_223-226.pdf | 157.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.