Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31262
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBeralieva, Elmira-
dc.contributor.authorTulkibaeva, Elmira-
dc.contributor.authorБералієва, Ельміра-
dc.contributor.authorТулкібаєва, Ельміра-
dc.date.accessioned2021-11-20T18:16:21Z-
dc.date.available2021-11-20T18:16:21Z-
dc.date.issued2021-11-19-
dc.identifier.citationBeralieva E. Prospects for using grain flour in bread technology / Elmira Beralieva, Elmira Tulkibaeva // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів, 2021. - С. 223-226.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31262-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectзернове борошноuk_UA
dc.subjectтехнологія хлібаuk_UA
dc.titleProspects for using grain flour in bread technologyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zb_ECON_2021_6_69_223-226.pdf157.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.