Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31262
Назва: Prospects for using grain flour in bread technology
Автори: Beralieva, Elmira
Tulkibaeva, Elmira
Бералієва, Ельміра
Тулкібаєва, Ельміра
Ключові слова: зернове борошно
технологія хліба
Дата публікації: 19-лис-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Beralieva E. Prospects for using grain flour in bread technology / Elmira Beralieva, Elmira Tulkibaeva // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів, 2021. - С. 223-226.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31262
Розташовується у зібраннях:"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zb_ECON_2021_6_69_223-226.pdf157.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.