Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31262
Назва: | Prospects for using grain flour in bread technology |
Автори: | Beralieva, Elmira Tulkibaeva, Elmira Бералієва, Ельміра Тулкібаєва, Ельміра |
Ключові слова: | зернове борошно технологія хліба |
Дата публікації: | 19-лис-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Beralieva E. Prospects for using grain flour in bread technology / Elmira Beralieva, Elmira Tulkibaeva // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів, 2021. - С. 223-226. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31262 |
Розташовується у зібраннях: | "Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zb_ECON_2021_6_69_223-226.pdf | 157.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.