Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31262
Title: Prospects for using grain flour in bread technology
Authors: Beralieva, Elmira
Tulkibaeva, Elmira
Бералієва, Ельміра
Тулкібаєва, Ельміра
Keywords: зернове борошно
технологія хліба
Issue Date: 19-Nov-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Beralieva E. Prospects for using grain flour in bread technology / Elmira Beralieva, Elmira Tulkibaeva // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів, 2021. - С. 223-226.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31262
Appears in Collections:"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zb_ECON_2021_6_69_223-226.pdf157.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.