Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31146
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВовканич, Л. С.-
dc.contributor.authorБергтраум, Д. І.-
dc.contributor.authorVovkanych, L. S.-
dc.contributor.authorBerhtraum, D. I.-
dc.contributor.authorКафедра анатомії та фізіології-
dc.date.accessioned2021-11-04T20:54:10Z-
dc.date.available2021-11-04T20:54:10Z-
dc.date.issued2021-11-04-
dc.identifier.citationФізіологія спорту : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань – 01 „Освіта/Педагогіка”, спеціальність – 017 „Фізична культура і спорт”, факультет фізичної культури і спорту, рівень освіти – бакалавр / розроб. Вовканич Л. С., Бергтраум Д. І. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 21 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31146-
dc.description.abstractМета: забезпечити формування у майбутніх спеціалістів з олімпійського та професійного спорту науково обґрунтованого підходу до розробки і застосування ефективних систем тренування на основі глибоких знань вікових, статевих, індивідуальних особливостей і закономірностей функціонування організму людини та процесів його адаптації до фізичних навантажень.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectфізіологія спортуuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectгалузь знань 01 «Освіта / Педагогіка»uk_UA
dc.subjectспеціальність: 017 „Фізична культура і спорт”uk_UA
dc.subjectфакультет фізичної культури і спортуuk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectкафедра анатомії та фізіологіїuk_UA
dc.titleФізіологія спорту : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань – 01 „Освіта/Педагогіка”, спеціальність – 017 „Фізична культура і спорт”, факультет фізичної культури і спорту, рівень освіти – бакалаврuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Фізіологія спорту РП 3.04 21-22 а.pdf550.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.