Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30835
Назва: Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів
Автори: Паска, Марія
Куцмида, Анастасія
Paska, Mariia
Kutsmyda, Anastasiia
Ключові слова: ресторанне господарство
кондитерські вироби
Дата публікації: 18-жов-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Паска М. Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів / Марія Паска, Анастасія Куцмида // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів, 2021. - С. 100-102.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30835
Розташовується у зібраннях:"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zb_ECON_2021_3_32_100-102.pdf113.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.