Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/3060
Назва: Оцінка зв'язку між режимом харчування та захворюваністю студентів університету
Автори: Кузнєцова, Олена
Петрук, Людмила
Демчук, Ірина
Ключові слова: харчування
студенти
режим харчування
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Кузнєцова О. Оцінка зв'язку між режимом харчування та захворюваністю студентів університету / Олена Кузнєцова, Людмила Петрук, Ірина Демчук // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2015. - Вип. 19, т. 2. - С. 125 - 131.
Короткий огляд (реферат): На сьогодні проблема здорового харчування студентів як соціально значущої категорії є досить актуальною. Аналіз захворюваності обстежених свідчить, що захворювання серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, хвороби обміну речовин, на розвиток яких впливає харчування, займають провідне місце у структурі захворюваності населення країни в цілому та студентської молоді зокрема. Метою дослідження є вивчення особливостей режиму харчування та визначення зв’язку із захворюваністю студентів університету (у тому числі аліментарного походження). Охарактеризовано режим та повноцінність харчування, смакові уподобання студентів спеціальних медичних груп. Установлено взаємозалежність між захворюваннями студентів та режимом і якістю харчування. Розроблено рекомендації відносно корекції харчування студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/3060
Розташовується у зібраннях:"Молода спортивна наука України"

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Кузнецова_О_22.pdf342.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.