Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30592
Назва: Рослинне молоко - якісний замінник тваринному у харчуванні туристів
Автори: Білодід, Андріана
Фітель, Наталія
Іжевська, Орися
Bilodid, Andriana
Fitel, Nataliia
Izhevska, Orysia
Ключові слова: рослинне молоко
замінник
туристи
Дата публікації: 20-вер-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Білодід А. Рослинне молоко - якісний замінник тваринному у харчуванні туристів / Андріана Білодід, Наталія Фітель,Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 144-146.
Короткий огляд (реферат): Мета нашого дослідження проаналізувати харчову та комерційну цінність молокорослинних продуктів на ринку України, з погляду вміс- ту в них жирних кислот та засвоюваності білків, визначення режимів висушування рослинного молока, що забезпечує відповідність критері- ям якості й безпечності, а також умови тонкодисперсного подрібнення та збереження харчової цінності первинної сировини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30592
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2021_S3_42_144-146.pdf587.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.