Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30592
Назва: | Рослинне молоко - якісний замінник тваринному у харчуванні туристів |
Автори: | Білодід, Андріана Фітель, Наталія Іжевська, Орися Bilodid, Andriana Fitel, Nataliia Izhevska, Orysia |
Ключові слова: | рослинне молоко замінник туристи |
Дата публікації: | 20-вер-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Білодід А. Рослинне молоко - якісний замінник тваринному у харчуванні туристів / Андріана Білодід, Наталія Фітель,Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 144-146. |
Короткий огляд (реферат): | Мета нашого дослідження проаналізувати харчову та комерційну цінність молокорослинних продуктів на ринку України, з погляду вміс- ту в них жирних кислот та засвоюваності білків, визначення режимів висушування рослинного молока, що забезпечує відповідність критері- ям якості й безпечності, а також умови тонкодисперсного подрібнення та збереження харчової цінності первинної сировини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30592 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S3_42_144-146.pdf | 587.79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.