Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30577
Назва: | Особливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо" |
Автори: | Калитин, Роксолана Перун, Марія Радзімовська, Ольга Холявка, Володимир Kalytyn, Roksolana Perun, Mariia Radzimovska, Olha Kholiavka, Volodymyr |
Ключові слова: | продукція обслуговування споживач реалізація |
Дата публікації: | 17-вер-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Особливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо" / Роксолана Калитин, Марія Перун, Ольга Радзімовська, Володимир Холявка // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 119-121. |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи – проаналізувати особливість клієнтоорієнтованого підходу в ресторанах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30577 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S2_34_119-121.pdf | 630.03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.