Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30567
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХамуляк, Марічка-
dc.contributor.authorКарпова, Марта-
dc.contributor.authorМаслійчук, Ольга-
dc.contributor.authorKhamuliak, Marichka-
dc.contributor.authorKarpova, Marta-
dc.contributor.authorMasliichuk, Olha-
dc.date.accessioned2021-09-17T09:00:11Z-
dc.date.available2021-09-17T09:00:11Z-
dc.date.issued2021-09-17-
dc.identifier.citationХамуляк М. Використання екопосуду «Naturpack» у закладах ресторанного господарства / Марічка Хамуляк, Марта Карпова, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 99-101.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30567-
dc.description.abstractМетою дослідження є моніторинг використання компостованого одноразового посуду та пакувальних матеріалів для їжі Vegware компанії Naturpack у закладах ресторанного господарства м. Львова та м. Києва.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectекопосудuk_UA
dc.subjectPLAuk_UA
dc.subjectСPLAuk_UA
dc.subjectбегасаuk_UA
dc.subjectкомпостований посудuk_UA
dc.titleВикористання екопосуду «Naturpack» у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_28_99-101.pdf646.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.