Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30567
Назва: | Використання екопосуду «Naturpack» у закладах ресторанного господарства |
Автори: | Хамуляк, Марічка Карпова, Марта Маслійчук, Ольга Khamuliak, Marichka Karpova, Marta Masliichuk, Olha |
Ключові слова: | екопосуд PLA СPLA бегаса компостований посуд |
Дата публікації: | 17-вер-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Хамуляк М. Використання екопосуду «Naturpack» у закладах ресторанного господарства / Марічка Хамуляк, Марта Карпова, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 99-101. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження є моніторинг використання компостованого одноразового посуду та пакувальних матеріалів для їжі Vegware компанії Naturpack у закладах ресторанного господарства м. Львова та м. Києва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30567 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_28_99-101.pdf | 646.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.