Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30567
Назва: Використання екопосуду «Naturpack» у закладах ресторанного господарства
Автори: Хамуляк, Марічка
Карпова, Марта
Маслійчук, Ольга
Khamuliak, Marichka
Karpova, Marta
Masliichuk, Olha
Ключові слова: екопосуд
PLA
СPLA
бегаса
компостований посуд
Дата публікації: 17-вер-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Хамуляк М. Використання екопосуду «Naturpack» у закладах ресторанного господарства / Марічка Хамуляк, Марта Карпова, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 99-101.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є моніторинг використання компостованого одноразового посуду та пакувальних матеріалів для їжі Vegware компанії Naturpack у закладах ресторанного господарства м. Львова та м. Києва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30567
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2021_S1_28_99-101.pdf646.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.