Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30563
Назва: Основні принципи організації ресторанного господарства на прикладі ресторану-кондитерської "Фраєрка"
Автори: Ушакова, Катерина
Паска, Марія
Ushakova, Kateryna
Paska, Mariia
Ключові слова: ресторанне господарство
заклад
структура
асортимент
Дата публікації: 17-вер-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Ушакова К. Основні принципи організації ресторанного господарства на прикладі ресторану-кондитерської "Фраєрка" / Катерина Ушакова, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 90-92.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – сформулювати основні принципи організації роботи закладу ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30563
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2021_S1_25_90-92.pdf615.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.