Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30563
Назва: | Основні принципи організації ресторанного господарства на прикладі ресторану-кондитерської "Фраєрка" |
Автори: | Ушакова, Катерина Паска, Марія Ushakova, Kateryna Paska, Mariia |
Ключові слова: | ресторанне господарство заклад структура асортимент |
Дата публікації: | 17-вер-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Ушакова К. Основні принципи організації ресторанного господарства на прикладі ресторану-кондитерської "Фраєрка" / Катерина Ушакова, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 90-92. |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи – сформулювати основні принципи організації роботи закладу ресторанного господарства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30563 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_25_90-92.pdf | 615.16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.