Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30559
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСенчишин, Юліана-
dc.contributor.authorМаслійчук, Ольга-
dc.contributor.authorSenchyshyn, Yuliana-
dc.contributor.authorMasliichuk, Olha-
dc.date.accessioned2021-09-17T07:55:54Z-
dc.date.available2021-09-17T07:55:54Z-
dc.date.issued2021-09-17-
dc.identifier.citationСенчишин Ю. Перспектива впровадження напівфабрикатів із індичого м'яса для закладів ресторанного господарствва / Юліана Сенчишин, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 80-83.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30559-
dc.description.abstractМетою дослідження став аналіз аналітичних досліджень і розши рення асортименту напівфабрикатів для закладів ресторанного госпо дарства із індичого м’яса.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectіндиче м’ясоuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.titleПерспектива впровадження напівфабрикатів із індичого м'яса для закладів ресторанного господарствваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_22_80-83.pdf806.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.