Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30559
Назва: | Перспектива впровадження напівфабрикатів із індичого м'яса для закладів ресторанного господарствва |
Автори: | Сенчишин, Юліана Маслійчук, Ольга Senchyshyn, Yuliana Masliichuk, Olha |
Ключові слова: | напівфабрикати індиче м’ясо ресторанне господарство |
Дата публікації: | 17-вер-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Сенчишин Ю. Перспектива впровадження напівфабрикатів із індичого м'яса для закладів ресторанного господарствва / Юліана Сенчишин, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 80-83. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження став аналіз аналітичних досліджень і розши рення асортименту напівфабрикатів для закладів ресторанного госпо дарства із індичого м’яса. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30559 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_22_80-83.pdf | 806.97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.