Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30554
Назва: Розроблення нових видів змішаних десертних безалкогольних напоїв
Автори: Потапова, Катерина
Паска, Марія
Potapova, Kateryna
Paska, Mariia
Ключові слова: змішані десертні безалкогольні напої
рецептура
приготування
Дата публікації: 17-вер-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Потапова К. Розроблення нових видів змішаних десертних безалкогольних напоїв / Катерина Потапова, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 69-71.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – розроблення рецептур нових видів безалкогольних змішаних десертних напоїв з такої сировини, яка б, з одного боку, за- безпечувала високі смакові властивості та стабільну в часі консистен- цію за певних параметрів в’язкості, з другого боку, – необхідно, щоб компоненти напою характеризувалися вмістом речовин, які позитивно впливають на організм людини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30554
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2021_S1_18_69-71.pdf630.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.