Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30552
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorЛевчук, Алла-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorLevchuk, Alla-
dc.date.accessioned2021-09-17T06:27:24Z-
dc.date.available2021-09-17T06:27:24Z-
dc.date.issued2021-09-17-
dc.identifier.citationПаска М. Особливості харчування спортсменів-футболістів / Марія Паска, Алла Левчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 65-68.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30552-
dc.description.abstractМета роботи – вирішення комплексу основних принципів за допо- могою режиму харчування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectфутболuk_UA
dc.subjectраціон харчуванняuk_UA
dc.subjectтренуванняuk_UA
dc.subjectнавантаженняuk_UA
dc.subjectенергозатратиuk_UA
dc.titleОсобливості харчування спортсменів-футболістівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_17_65-68.pdf634.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.