Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30552
Назва: | Особливості харчування спортсменів-футболістів |
Автори: | Паска, Марія Левчук, Алла Paska, Mariia Levchuk, Alla |
Ключові слова: | футбол раціон харчування тренування навантаження енергозатрати |
Дата публікації: | 17-вер-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Паска М. Особливості харчування спортсменів-футболістів / Марія Паска, Алла Левчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 65-68. |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи – вирішення комплексу основних принципів за допо- могою режиму харчування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30552 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_17_65-68.pdf | 634.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.