Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30552
Назва: Особливості харчування спортсменів-футболістів
Автори: Паска, Марія
Левчук, Алла
Paska, Mariia
Levchuk, Alla
Ключові слова: футбол
раціон харчування
тренування
навантаження
енергозатрати
Дата публікації: 17-вер-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Паска М. Особливості харчування спортсменів-футболістів / Марія Паска, Алла Левчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 65-68.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – вирішення комплексу основних принципів за допо- могою режиму харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30552
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2021_S1_17_65-68.pdf634.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.