Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30551
Title: Використання у м'ясних фаршевих системах нетрадиційних рослинних білків - низькокалорійної дикої пшениці
Authors: Назаренко, Марина
Баль-Прилипко, Лариса
Nazarenko, Maryna
Bal-Prylypko, Larysa
Keywords: м’ясні фаршеві системи
нетрадиційні рослинні білки
низькокалорійна дикоросла пшениця
Issue Date: 16-Sep-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Назаренко М. Використання у м'ясних фаршевих системах нетрадиційних рослинних білків - низькокалорійної дикої пшениці / Марина Назаренко, Лариса Баль-Прилипко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 60-64.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30551
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_16_60-64.pdf693.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.