Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30551
Title: | Використання у м'ясних фаршевих системах нетрадиційних рослинних білків - низькокалорійної дикої пшениці |
Authors: | Назаренко, Марина Баль-Прилипко, Лариса Nazarenko, Maryna Bal-Prylypko, Larysa |
Keywords: | м’ясні фаршеві системи нетрадиційні рослинні білки низькокалорійна дикоросла пшениця |
Issue Date: | 16-Sep-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Назаренко М. Використання у м'ясних фаршевих системах нетрадиційних рослинних білків - низькокалорійної дикої пшениці / Марина Назаренко, Лариса Баль-Прилипко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 60-64. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30551 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_16_60-64.pdf | 693.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.