Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30551
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНазаренко, Марина-
dc.contributor.authorБаль-Прилипко, Лариса-
dc.contributor.authorNazarenko, Maryna-
dc.contributor.authorBal-Prylypko, Larysa-
dc.date.accessioned2021-09-16T12:46:50Z-
dc.date.available2021-09-16T12:46:50Z-
dc.date.issued2021-09-16-
dc.identifier.citationНазаренко М. Використання у м'ясних фаршевих системах нетрадиційних рослинних білків - низькокалорійної дикої пшениці / Марина Назаренко, Лариса Баль-Прилипко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 60-64.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30551-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectм’ясні фаршеві системиuk_UA
dc.subjectнетрадиційні рослинні білкиuk_UA
dc.subjectнизькокалорійна дикоросла пшеницяuk_UA
dc.titleВикористання у м'ясних фаршевих системах нетрадиційних рослинних білків - низькокалорійної дикої пшениціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_16_60-64.pdf693.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.