Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30551
Назва: | Використання у м'ясних фаршевих системах нетрадиційних рослинних білків - низькокалорійної дикої пшениці |
Автори: | Назаренко, Марина Баль-Прилипко, Лариса Nazarenko, Maryna Bal-Prylypko, Larysa |
Ключові слова: | м’ясні фаршеві системи нетрадиційні рослинні білки низькокалорійна дикоросла пшениця |
Дата публікації: | 16-вер-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Назаренко М. Використання у м'ясних фаршевих системах нетрадиційних рослинних білків - низькокалорійної дикої пшениці / Марина Назаренко, Лариса Баль-Прилипко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 60-64. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30551 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_16_60-64.pdf | 693.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.