Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30551
Назва: Використання у м'ясних фаршевих системах нетрадиційних рослинних білків - низькокалорійної дикої пшениці
Автори: Назаренко, Марина
Баль-Прилипко, Лариса
Nazarenko, Maryna
Bal-Prylypko, Larysa
Ключові слова: м’ясні фаршеві системи
нетрадиційні рослинні білки
низькокалорійна дикоросла пшениця
Дата публікації: 16-вер-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Назаренко М. Використання у м'ясних фаршевих системах нетрадиційних рослинних білків - низькокалорійної дикої пшениці / Марина Назаренко, Лариса Баль-Прилипко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 60-64.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30551
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2021_S1_16_60-64.pdf693.26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.