Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30550
Назва: Особливості вимог до персоналу готелюв умовах пандемії та розвитку цифрових технологій
Автори: Михайлов, Богдан
Mykhailov, Bohdan
Ключові слова: управління персоналом
імідж
бренд
стандарти
система
Дата публікації: 16-вер-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Михайлов Б. Особливості вимог до персоналу готелюв умовах пандемії та розвитку цифрових технологій / Богдан Михайлов // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 58-59.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30550
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2021_S1_15_58-59.pdf585.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.