Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30548
Назва: | Тренд здорового харчування в ресторанному бізнесі |
Автори: | Крук, Роксоляна Маслійчук, Ольга Kruk, Roksoliana Masliichuk, Olha |
Ключові слова: | ресторанний бізнес тренд здорове харчування локальність |
Дата публікації: | вер-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Крук Р. Тренд здорового харчування в ресторанному бізнесі / Роксоляна Крук, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 52-54. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є аналіз тренду здорового харчування в ресторанно- му бізнесі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30548 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_13_52-54.pdf | 618 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.