Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30548
Назва: Тренд здорового харчування в ресторанному бізнесі
Автори: Крук, Роксоляна
Маслійчук, Ольга
Kruk, Roksoliana
Masliichuk, Olha
Ключові слова: ресторанний бізнес
тренд
здорове харчування
локальність
Дата публікації: вер-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Крук Р. Тренд здорового харчування в ресторанному бізнесі / Роксоляна Крук, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 52-54.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є аналіз тренду здорового харчування в ресторанно- му бізнесі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30548
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2021_S1_13_52-54.pdf618 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.