Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30546
Назва: | Особливості режиму харчування у зв'язку із специфікою різних видів спорту |
Автори: | Левчук, Алла Паска, Марія Levchuk, Alla Paska, Mariia |
Ключові слова: | харчування енергозатрати вид спорту тренування |
Дата публікації: | 16-вер-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Левчук А. Особливості режиму харчування у зв'язку із специфікою різних видів спорту / Алла Левчук, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 49-51. |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи – сформулювати основні принципи раціонального харчу- вання спортсменів залежно від специфіки різних видів спорту, що забез- печить кращий результат у тренуванні і в період навантажень (змагань). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30546 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_12_49-51.pdf | 638.79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.