Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30546
Назва: Особливості режиму харчування у зв'язку із специфікою різних видів спорту
Автори: Левчук, Алла
Паска, Марія
Levchuk, Alla
Paska, Mariia
Ключові слова: харчування
енергозатрати
вид спорту
тренування
Дата публікації: 16-вер-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Левчук А. Особливості режиму харчування у зв'язку із специфікою різних видів спорту / Алла Левчук, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 49-51.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – сформулювати основні принципи раціонального харчу- вання спортсменів залежно від специфіки різних видів спорту, що забез- печить кращий результат у тренуванні і в період навантажень (змагань).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30546
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2021_S1_12_49-51.pdf638.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.