Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30544
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Куцмида, Анастасія | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Kutsmyda, Anastasiia | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-16T12:02:04Z | - |
dc.date.available | 2021-09-16T12:02:04Z | - |
dc.date.issued | 2021-09-16 | - |
dc.identifier.citation | Куцмида А. Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівні / Анастасія Куцмида, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 45-48. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30544 | - |
dc.description.abstract | Мета дослідження – аналіз конкурентоспроможності підприємства з використанням переваг власного іміджу на прикладі ресторану-кондитерської «Фраєрка». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | імідж | uk_UA |
dc.subject | конкурентноспроможність | uk_UA |
dc.subject | цільова аудиторія | uk_UA |
dc.title | Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівні | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_11_45-48.pdf | 631.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.