Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30542
Назва: | Підвищення конкурентоспроможності закладу гостинності через розвиток ресторану |
Автори: | Івановська, Олександра Кирпіченкова, Оксана Ivanovska, Oleksandra Kyrpichenkova, Oksana |
Ключові слова: | амарантове борошно шрот амаранту оздоровче харчування |
Дата публікації: | 16-вер-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Івановська О. Підвищення конкурентоспроможності закладу гостинності через розвиток ресторану / Олександра Івановська, Оксана Кирпіченкова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 41-42. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження є виявлення напрямів розвитку ресторан- ного бізнесу в індустрії гостинності, формування відповідного асор- тименту страв та виробів, що задовольнить потреби сучасного гостя закладу гостинності у здоровому харчуванні. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30542 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_09_41-42.pdf | 603.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.