Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30539
Назва: Сучасні проблеми готельно-ресторанного бізнесу
Автори: Журенко, Денис
Баль-Прилипко, Лариса
Zhurenko, Denys
Bal-Prylypko, Larysa
Ключові слова: гостинність
бізнес
інновації
туризм
Дата публікації: 16-вер-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Журенко Д. Сучасні проблеми готельно-ресторанного бізнесу / Денис Журенко, Лариса Баль-Прилипко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 32-34.
Короткий огляд (реферат): Метою є визначення сучасного стану та перспектив розвитку готельно-ресторанної індустрії в Україні. Ресторанний бізнес – це одна з сучасних і перспективних галузей індустрії гостинності
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30539
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2021_S1_06_32-34.pdf616.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.