Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30538
Назва: | Формування стратегії управління якістю в індустрії готельно-ресторанного бізнесу |
Автори: | Давидов, Денис Давидова, Оксана Davydov, Denys Davydova, Oksana |
Ключові слова: | якість управління підприємство гостинність обслуговування |
Дата публікації: | 16-вер-2021 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Давидов Д. Формування стратегії управління якістю в індустрії готельно-ресторанного бізнесу / Денис Давидов, Оксана Давидова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 29-31. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30538 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_05_29-31.pdf | 601.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.