Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30538
Назва: Формування стратегії управління якістю в індустрії готельно-ресторанного бізнесу
Автори: Давидов, Денис
Давидова, Оксана
Davydov, Denys
Davydova, Oksana
Ключові слова: якість
управління
підприємство
гостинність
обслуговування
Дата публікації: 16-вер-2021
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Давидов Д. Формування стратегії управління якістю в індустрії готельно-ресторанного бізнесу / Денис Давидов, Оксана Давидова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 29-31.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30538
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IHT_2021_S1_05_29-31.pdf601.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.