Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30528
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Криштанович, С. В. | - |
dc.contributor.author | Kryshtanovych, S. V. | - |
dc.contributor.author | Кафедра педагогіки та психології | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-15T11:46:13Z | - |
dc.date.available | 2021-09-15T11:46:13Z | - |
dc.date.issued | 2021-09-15 | - |
dc.identifier.citation | Методика викладання у вищій школі : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», факультети : «Туризм»; «П та ЗО» / розроб. Криштанович С. В. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 19 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30528 | - |
dc.description.abstract | Мета вивчення навчальної дисципліни. Надати знання, уміння і навичок в області методів, засобів та організації процесу навчання у вищій школі, розробки нових освітніх методик. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | методика викладання у вищій школі | uk_UA |
dc.subject | робоча програма | uk_UA |
dc.subject | магістр | uk_UA |
dc.subject | галузь знань - 24 "Сфера обслуговування" | uk_UA |
dc.subject | спеціальність: 242 «Туризм» | uk_UA |
dc.subject | спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.subject | факультети : «Туризм»; «П та ЗО» | uk_UA |
dc.subject | кафедра педагогіки та психології | uk_UA |
dc.title | Методика викладання у вищій школі : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», факультети : «Туризм»; «П та ЗО» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
РО_ПРОГР_метод.викл ВШ_ГРС_Т.pdf | 685.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.